Інституціальні основи формування системи управління підприємствами - Загорський, В. С.; Борщук, Є. М. (Ефективність державного управління, 2016)
Проаналізовано сучасні підходи до формування системи управління підприємством на основі теорії інституалізму. Розглянуто особливості впливу інститутів на економічні процеси. Досліджено особливості державних інститутів в Україні і їх вплив на ефективність функціонування підприємств.