Теоретико-методологічні аспекти поняття посади державної служби - Карпа, М. І.; Куйбіда, М. С. (Ефективність державного управління, 2016)
Здійснено аналіз поняття посади державної служби за допомогою таких його елементів, як зміст та обсяг. Запропоновано підхід, що полягає в аналізі суперечностей, які виникають у процесі реалізації елементів змісту посади державної служби. Визначено основних суб’єктів наповнення змісту посади державної служби.