Зарубіжний досвід взаємодії органів влади з громадянами в інформаційному суспільстві - Дзюндзюк, Б. В. (Ефективність державного управління, 2016)
Проаналізовано особливості взаємодії органів влади з громадянами в інформаційному суспільстві. Узагальнено сучасні зарубіжні практики такої взаємодії в контексті електронного уряду.