Організаційно-правові засади публічного управління у сфері первинної медико-санітарної допомоги сільському населенню в Україні - Юристовська, Н. Я. (Ефективність державного управління, 2016)
Досліджено правові засади організаційної системи первинної медико-санітарної допомоги України. Акцентовано на особливостях організації сільської медицини. Визначено основні проблеми публічного управління у сфері надання первинної медико-санітарної допомоги сільському населенню на етапі реформування системи охорони здоров’я в Україні.