Основні напрямки діяльності центрів із надання адміністративних послуг в Україні - Жук, Ю. М. (Ефективність державного управління, 2016)
Розглянуто основні принципи діяльності центрів надання адміністративних послуг в Україні. Проведено, на основі соціологічних досліджень, оцінку діяльності ЦНАПів.