Участь громадськості у запобіганні та протидії корупції в Україні в контексті євроінтеграційних процесів - Підбережник, Н. П. (Ефективність державного управління, 2016)
Рoзглянутo правові та організаційні механізми залучення громадськості до запобігання та протидії корупції в Україні. Досліджено особливості функціонування інституту викривачів фактів корупції. Розкрито роль неурядових організацій як інститутів громадянського суспільства у боротьбі з корупцією через механізм взаємодії з органами державної влади.