Популізм і вибори в контексті глобалізаційних змін - Кіянка, І.; Левицька, Н. (Ефективність державного управління, 2021)
Акцентовано увагу на особливостях популізму та виборах у контексті глобалізаційних процесів. Звернено увагу на феномен популізму та популістських ідеологій у соціально-політичному житті багатьох країн світу. Зазначено, що на відміну від традиційних ідеологічних систем, популізм залежить від особливостей різних національних політичних культур, конкретної сукупності обставин соціально-економічного та політичного життя певної країни. Проведено аналіз виборів та виборчих кампаній, які використовують популістські гасла щодо отримання влади та вплив глобалізаційних процесів на сучасне політичне життя.