Cтартап як фактор інноваційного розвитку України - Zhuk, P. (Ефективність державного управління, 2016)
Зазначено, що стартап індустрія стає все важливішою для світової економіки, так само як і обсяги інвестицій у цій сфері. Висвітлено основні напрями стартап середовища. Описано ключові елементи стартапу екосистеми в України. Розглянуто також важливість інституційної інфраструктури для інноваційного розвитку.