Сучасний стан та перспективи розвитку корпоративної соціальної відповідальності в Україні - Бобко, Л. О. (Ефективність державного управління, 2016)
Визначено сутність та особливості корпоративної соціальної відповідальності бізнесу в Україні. На прикладі соціальної поведінки провідних компаній проілюстровано практичний досвід реалізації соціально орієнтованих програм у різних галузях господарської діяльності. Проаналізовано перешкоди та запропоновано заходи у сфері використання корпоративної соціальної відповідальності вітчизняними підприємствами.