Фінанси як суб’єкт господарювання - Акімова, Л. М.; Акімов, О. О. (Ефективність державного управління, 2016)
Проаналізовано співвідношення публічних фінансів, приватних фінансів і фінансів суб’єктів господарювання. Досліджено господарсько-правову суть фінансів суб’єктів господарювання та запропоновано їх визначення.