Актуальні проблеми та можливості застосування статистичних методів у державному управлінні - Саврас, І. З. (Ефективність державного управління, 2016)
Проаналізовано нормативно-правові акти щодо застосування статистичних методів у державному управлінні. Досліджено основні проблеми та особливості застосування статистичних методів у державному управлінні. Визначено перспективи та можливості застосування статистичних методів у державному управлінні.