Напрями удосконалення регулювання тарифів на послуги в житлово-комунальному господарстві - Матвіїшин, Є. Г.; Фабрика, Ю. М. (Ефективність державного управління, 2016)
Розглянуто підходи до ціноутворення у житлово-комунальній галузі України. Проведено аналіз законодавства, яке регулює тарифи на послуги в цій сфері. Запропоновано використовувати стимуляційне ціноутворення і визначено умови його запровадження. Наголошено на необхідності впровадження систем управління якістю на підприємствах житлово-комунального господарства.