Розвиток місцевого самоврядування у процесі реформування адміністративно-територіального устрою України - Сірик, З. О. (Ефективність державного управління, 2016)
Висвітлено питання, пов’язані з розвитком місцевого самоврядування в Україні. Визначено, що основою саморегуляції населення є відповідний територіальний устрій. Акцентовано увагу на реформі адміністративно-територіального устрою України, окреслено перспективи її втілення та перешкоди на шляху до реалізації.