Еволюція концептуальних засад державної політики України в галузі охорони здоров’я: регіональний аспект розвитку медсестринства - Шегедин, Я. Ю. (Ефективність державного управління, 2016)
Досліджено еволюцію концептуальних засад державної політики України в галузі охорони здоров’я щодо регіонального аспекту розвитку медсестринства для пошуку шляхів удосконалення механізмів реалізації державної політики, направленої на реформування системи охорони здоров’я. Визначено етапи становлення системи охорони здоров’я в Україні та проаналізовано концептуальні засади основних документів державної політики в цій галузі щодо регіонального аспекту розвитку медсестринства.