Інтернет-представництво органу влади як механізм діалогової взаємодії та ключовий елемент демократизації державного управління - Липчук, М. О. (Ефективність державного управління, 2016)
Розглянуто суть поняття “механізм діалогової взаємодії”. Проаналізовано складові елементи механізму діалогової взаємодії на базі проведеного моніторингу Інтернет-представництв органів публічної влади місцевого та регіонального рівня. Окреслено Інтернет-представництво органу влади як ключовий елемент демократизації державного управління та місце механізму діалогової взаємодії у процесі демократизації.