Підвищення рівня інституційної спроможності органів публічної влади в умовах реалізації політики державно-приватного партнерства - Гарбариніна, В. Ю. (Ефективність державного управління, 2016)
Досліджено сучасний стан інституційного середовища у процесі підготовки та реалізації проектів державно-приватного партнерства в Україні. Висвітлено особливості реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. У цьому контексті визначено шляхи підвищення рівня інституційної спроможності публічної влади в умовах реалізації політики державно-приватного партнерства та запропоновано методику структуризації процесу вибору оптимальних механізмів реалізації проектів.