Механізм державного регулювання процесу сталого розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід - Бурик, З. М. (Ефективність державного управління, 2016)
Проаналізовано механізм державного регулювання економіки для забезпечення реалізації цілей і завдань сталого розвитку. Наведено основи формування державної політики сталого розвитку в Україні. Проведено аналіз механізму державного регулювання в країнах ЄС у контексті соціально-економічного та інноваційного розвитку.