Інституціональні передумови адаптації законодавства України до вимог європейського адміністративного простору - Прилипчук, О. В. (Ефективність державного управління, 2016)
Проаналізовано основні суб’єкти публічної адміністрації, діяльність яких сприяє адаптації законодавства України до вимог Європейського адміністративного простору. Досліджено функції і повноваження цих органів у контексті євроінтеграційних процесів, виявлено основні проблеми процесу адаптації законодавства України та рекомендації щодо їх вирішення.