Методологічні підходи до дослідження проблематики публічного управління у сфері допоміжних репродуктивних технологій - Юкало, В. В. (Ефективність державного управління, 2023)
Проаналізовано методологічні підходи до дослідження проблематики надання медичних послуг з допоміжних репродуктивних технологій в Україні. обґрунтовано загальнонаукові та спеціально наукові методологічні підходи до дослідження, враховуючи специфіку теми, її мультидисциплінарність. Визначено публічно-управлінські, медичні, етичні, соціальні, конфліктологічні, економічні, інфраструктурні та інші аспекти вивчення проблематики формування державної політики у сфері надання допоміжних репродуктивних послуг.