Брендинг у сфері готельного бізнесу - Бліщук, К. М.; Козак, І. І. (Ефективність державного управління, 2023)
Розглянуто особливості брендингу у сфері готельного бізнесу України та розвинених країн. Проаналізовано підходи до розуміння поняття бренду та брендингу з визначенням сутності брендингу в готельній сфері. Виокремлено функції готельних брендів, які забезпечують переваги для споживачів. Оцінено позиції деяких світових готельних брендів та охарактеризовано стан готельного бізнесу в Україні. Обґрунтовано шляхи розвитку готельної сфери на перспективу, зважаючи на потребу покращення технологій брендингу.