Технологічні особливості командної роботи в управлінні проєктами - Оліярник, В. В.; Романовський, О. О. (Ефективність державного управління, 2023)
Розглянуто сучасні підходи до командної роботи в управлінні проєктами, які охоплюють модель PAEI Адізеса, 16 типів особистостей за класифікацією Ізабели Муерс і Катаріни Брігс, інструменти тімбілдингу та використання віртуальних інструментів на базі AI-технологій. Проаналізовано, як різноманітні стилі лідерства (PAEI) можуть впливати на командну динаміку та досягнення цілей проєкту. З’ясовано, як врахування різниць у типах особистостей може сприяти побудові більш ефективних та згуртованих команд. Також розглянуто практичне застосування інструментів тімбілдингу для підвищення комунікації та співпраці в колективі. Зазначено, що використання віртуальних інструментів на базі AI-технологій дає змогу оптимізувати робочі процеси, аналізувати дані та надавати персоналізовані рекомендації для ефективного управління проєктами. Запропоновано комплексний підхід до забезпечення успішної та продуктивної командної роботи в управлінні проєктами.