Ефективність управління публічними фінансами в нових економічних умовах - Бліщук, К. М.; Козак, І. І. (Ефективність державного управління, 2021)
Розглянуто особливості управління публічними фінансами в нових економічних умовах. Проаналізовано категорію ефективності у сфері управління публічними фінансами. Розглянуто проблеми, які пов’язані із ефективним розподілом та перерозподілом державних коштів в Україні. Обґрунтовано напрями підвищення ефективності управління публічними фінансами в нових економічних умовах.