Публічне управління туристичними дестинаціями на регіональному рівні: інноваційні підходи - Колосовська, І. І.; Місик, М. М. (Ефективність державного управління, 2021)
Розкрито сутність туристичної дестинації як об’єкту публічного управління та основи регіонального розвитку. Здійснено системний аналіз проблем формування та функціонування туристичної дестинації у Міжгірському районі Закарпатської області. Охарактеризовано туристично-рекреаційні ресурси розвитку туристичної дестинації району. Обґрунтовано шляхи удосконалення публічного управління туристичними дестинаціями. Запропоновано інноваційні підходи щодо формування мережевої моделі управління туристичною дестинацією.