Механізм державно-приватного партнерства у сфері транспортної інфраструктури України - Дробот, І. О.; Барбір, І. М. (Ефективність державного управління, 2019)
Розглянуто сутнісні ознаки державно-приватного партнерства. Проаналізовано підходи щодо формування механізмів здійснення державно-приватного партнерства. Показано роль і можливості застосування механізмів державно-приватного партнерства у сфері інфраструктурних проектів. Обґрунтовано ефективний механізм реалізації державно-приватного партнерства у сфері транспортної інфраструктури України.