Перспективи та можливості е-урядування в Україні - Ангел, А. А. (Ефективність державного управління, 2019)
Розглянуто основні підходи до розуміння електронного урядування та організаційно-правові аспекти його практичної реалізації. Значну увагу приділено моделям е-уряду. Досліджено специфіку їх впровадження у світі та особливості вітчизняного формування і розвитку. Доведено необхідність подальшого удосконалення електронного урядування в Україні.