Використання майна територіальних громад як засобу для місцевого економічного розвитку - Матвіїшин, Є. Г.; Заброцька, О. В. (Ефективність державного управління, 2019)
Проаналізовано вітчизняний і зарубіжний досвід управління об’єктами комунальної власності. Наголошено на важливості дотримання конкурсних засад і застосування електронних засобів для якісного управління майном територіальних громад. Розкрито особливості застосування публічно-приватного партнерства для активізації місцевого економічного розвитку. Обґрунтовано доцільність укладання концесійного договору щодо використання майна територіальної громади.