Механізми здійснення публічної політики регіонального розвитку - Колосовська, І. І. (Ефективність державного управління, 2019)
Розглянуто сутність та принципи регіональної політики як ключової складової політики держави. Проаналізовано особливості реалізації політики регіонального розвитку на сучасному етапі. Акцентовано увагу на важливості стратегічного планування як дієвого інструменту розвитку регіону. Обґрунтовано ключові напрями оптимізації механізмів здійснення публічної політики регіонального розвитку.