Формування та реалізація повноважень органів державної влади: системогенезний аспект - Акімов, О. О. (Ефективність державного управління, 2019)
Розглянуто інституційні та правові засади формування та реалізації повноважень органів державної влади з позиції розвитку системогенезних утворень у сфері державного управління. Встановлено взаємозв’язок владних управлінських функцій та повноважень органів державної влади у контексті розвитку системогенезу органів державної влади. Виявлено проблемні питання щодо формування та реалізації повноважень органів державної влади у системогенезному аспекті.