Теоретико-методологічні основи державної політики у сфері європейської інтеграції - Майстро, С. В.; Рєзніков, В. В. (Ефективність державного управління, 2019)
Охарактеризовано теоретичні питання, що стосуються основних понять державної політики у сфері європейської інтеграції. Висвітлено методологічні підходи щодо визначення сутності та змісту державної політики у сфері європейської інтеграції. Досліджено подальший розвиток визначення сутності та змісту державної політики у сфері європейської інтеграції.