Система безперервної екологічної освіти та просвітництва як умова забезпечення сталого розвитку - Дубровська, М. (Ефективність державного управління, 2023)
Здійснено аналіз сутності понять “екологічна освіта” та “екологічне просвітництво”. Обґрунтовано принципи, цілі, завдання та структуру екологічної освіти. Доведено необхідність системної організації безперервної екологічної освіти та просвітництва для сталого розвитку. Визначено роль екологічної освіти та екологічного просвітництва в системі державного управління.