Державне регулювання інвестицій в сільському господарстві: зарубіжний досвід та можливості його імплементації в Україні - Дзюрах, Ю. М. (Ефективність державного управління, 2019)
Визначено основні тенденції загальносвітового досвіду у використанні засобів стимулювання інвестиційного розвитку агросектору. Наведено характеристику інструментів та засобів державного регулювання інвестицій у сільському господарстві країн Азії, Північної Америки та ЄС. Проаналізовано основні засоби та напрямки реалізації інвестиційної політики урядами зарубіжних країн щодо стимулювання розвитку сільськогосподарських виробників.