Прогнозування змін чисельності економічно активного населення в районах Львівської області - Матвіїшин, Є. Г. (Ефективність державного управління, 2019)
Запропоновано методику прогнозування змін структури населення районів. Застосовано підхід, що ґрунтується на аналізі змін 5-річних когорт. Зроблено порівняння районів Львівської області за змінами чисельності населення віком від 15 до 70 років.