Сутність та особливості здійснення митного контролю - Товт, В. М. (Ефективність державного управління, 2019)
Розглянуто сутність та особливості здійснення митного контролю. Здійснено оцінку підходів науковців до розуміння сутності контролю та митного контролю. Досліджено особливості здійснення митного контролю в сучасних умовах та його ознаки. Проаналізовано основні елементи митного контролю та їх взаємозв’язок.