Державне регулювання транскордонного співробітництва на регіональному рівні - Олдак, Л.; Гунько, Л.; Шевкун, А. (Ефективність державного управління, 2023)
Досліджено питання державного регулювання та особливості державної політики у сфері транскордонного співробітництва. Подано основні характеристики та проблемні аспекти транскордонного співробітництва, що перешкоджають його ефективному використанню в Україні для розвитку громад та для регіонів загалом.