Аналіз сучасного правового регулювання взаємовідносин між Україною та ЄС у сфері економічної безпеки - Акімова, Л. М. (Ефективність державного управління, 2018)
Розкрито сутність понять “економічна безпека”, “правове регулювання”. Охарактеризовано нормативно-правову базу правового регулювання взаємовідносин між Україною та Європейським Союзом. Окреслено основні положення нормативних документів. Наведено низку загроз, які створюють проблеми для ефективного становлення економічної безпеки в державі. Запропоновано основні рекомендації, які допоможуть мінімізувати загрози.