Процедура розслідування захворювання на COVID-19 медичних працівників у контексті реалізації державної політики щодо безпеки праці - Лесняк-Іглінська, Н.; Куйбіда, В. (Ефективність державного управління, 2023)
Розглянуто основні положення норм чинного законодавства щодо розслідування випадків захворювання на COVID-19 медичних працівників у контексті реалізації державної політики щодо безпеки праці, проаналізовано сучасний стан вітчизняного державного регулювання у цій сфері, досліджено його організаційно-правові механізми, а також запропоновано пріоритетні напрями удосконалення процедури розслідування гострих професійних захворювань.