SWOT-аналіз програм транскордонного співробітництва в контексті природокористування - Гадзало, А. Я. (Ефективність державного управління, 2018)
Розглянуто програми транскордонного співробітництва в яких бере участь Україна. Проведено SWOT-аналіз програм у контексті природокористування. Проаналізовано переваги та недоліки заходів, поставлених за мету програм. Визначено можливості та небезпеки цих заходів.