Роль державної казначейської служби України в забезпеченні дотримання вимог бюджетного законодавства розпорядниками (одержувачами) бюджетних коштів - Ульянченко, Ю. О.; Марченко, Л. Ю. (Ефективність державного управління, 2018)
Розкрито контрольні повноваження органів Державної казначейської служби. Проаналізовано показники складених протоколів про порушення бюджетного законодавства та зупинення операцій з бюджетними коштами. Обґрунтовано заходи, що сприятимуть дотриманню бюджетного законодавства розпорядниками (одержувачами) бюджетних коштів та поліпшенню здійснюваного органами Державної казначейської служби контролю.