Суб’єкт надання публічної послуги: нормативно-правове забезпечення діяльності - Серьогіна, Т. В. (Ефективність державного управління, 2018)
Досліджено питання нормативного забезпечення суб’єкта надання публічних послуг у контексті децентралізації влади. Розкрито сучасний стан, який характеризується відсутністю єдиного підходу законодавця до трактування поняття “суб’єкт надання публічної послуги”. Зроблено висновок, що доцільним у частині визначення статусу інституції, яка виконує делеговане завдання, є розгляд її як посередника між суб’єктом надання та отримувачем послуги.