Чинники впливу на використання інноваційних компонентів у процесі підвищення рівня професійної компетентності державних службовців - Трегубенко, Г. П. (Ефективність державного управління, 2017)
Розкрито теоретичні аспекти використання інноваційних компонентів у процесі підвищення рівня професійної компетентності державних службовців. Проведено аналіз суспільно-політичних тенденцій, змін у системі освіти, структурних зрушень, які стали факторами, що сприяють запровадженню інновацій у процесі підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців. Визначено основні фактори, що обумовлюють необхідність постійного науково обґрунтованого використання інноваційних компонентів у процесі підвищення рівня професійної компетентності державних службовців.