Трансформація системи освіти в Україні - Книшик, С. І. (Ефективність державного управління, 2017)
Розглянуто етапи трансформації системи освіти в історичному аспекті. Проаналізовано становлення управління як самостійної галузі в системі середньої освіти. Визначено сучасні тенденції системи освіти в Україні.