Теоретичні аспекти формування та розвитку системи управління ризиками - Непомнящий, О. М.; Медведчук, О. В. (Ефективність державного управління, 2017)
Розглянуто теоретичні аспекти формування та розвитку системи управління ризиками. Виділено основні підходи у дослідженні ризиків. Сформульовано перелік етапів управління ризиком. Визначено основні принципи побудови системи управління ризиками.