Застосування окремих державно-управлінських механізмів реалізації житлових прав громадян, які проживають в сільській місцевості - Харечко, Д. О. (Ефективність державного управління, 2018)
Розглянуто застосування державно-управлінських механізмів реалізації житлових прав громадян, які проживають у сільській місцевості, та визначено основні напрями покращення житлової політики держави для належної реалізації цією категорією громадян права на житло. Розкрито критерії ефективності застосування основних державно-управлінських механізмів для покращення житлової політики держави та належної реалізації житлових прав вказаної категорії громадян. Систематизовано державно-управлінські механізми реалізації державної політики в галузі будівництва на селі.