Вдосконалення державного управління реалізацією молодіжної політики в Україні - Обіход, М. М. (Ефективність державного управління, 2018)
Досліджуються теоретичні аспекти формування та реалізації державної молодіжної політики України в контексті європейського вибору. Розглянуто напрямки удосконалення та сформовано практичні рекомендації для органів державної влади і місцевого самоврядування, щодо законодавства та політики з питань молоді в Україні в контексті імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.