Партійна еліта – принципи елітоутворення - Міхальов, О. М. (Ефективність державного управління, 2018)
Подано оцінку діяльності сучасної партійної діяльності. Проаналізовано фактори та чинники впливу на її діяльність, причини неефективного функціонування в умовах сучасних соціальних викликів. Зроблено аналіз та дано оцінку методологічних підходів до окресленої проблематики, з’ясовано обмеженість сучасного інструментарію. Запропоновано нові концептуальні підходи, на основі яких розглянуті принципи утворення та функціонування партійної еліти.