Підхід “Мікро-ефективності” для розвитку культури якості послуг та довіри до органів публічної влади: концепції “ланцюжка публічних цінностей” (PVC) і “позитивного психологічного капіталу” - Ліпенцев, А. В. (Ефективність державного управління, 2018)
Реформування державного управління передбачає використання сучасних технологій паблік менеджменту. Впровадження концепції “ланцюжка публічних цінностей” на засадах концепції “мікро-ефективності” дозволить підвищити якість публічних послуг та довіри громадян до органів публічної влади. Для імплеметації “ланцюжка публічних цінностей” запропоновано застосування концепції “позитивного психологічного капіталу”.