Планування регіонального розвитку в контексті децентралізації - Нєма, О. С.; Козак, І. І. (Ефективність державного управління, 2018)
Розглянуто концептуальні основи регіонального розвитку. Розкрито складові стратегічного підходу до планування розвитку регіонів, проаналізовано основні документи, що визначають зміст та систему стратегічного планування регіонального розвитку в Україні. Зроблено висновки щодо актуальних завдань удосконалення системи планування регіонального розвитку в умовах децентралізації.