Можливості та перспективи використання сучасних методів підбору персоналу в органах влади - Борщук, Є. М.; Шевченко, С. Г.; Гураш, А. А. (Ефективність державного управління, 2018)
Розглянуто сутність і значення підбору кадрів у діяльності адміністративної ланки управління, визначено основні методи пошуку кадрів та проаналізовано сучасні технології підбору кадрів, такі як хедхантинг, рекрутинг, скринінг. Розкрито особливості практичного використання сучасних технологій підбору персоналу, їхні переваги, а також стан функціонування ринку рекрутингових послуг в Україні. Доведено необхідність використання сучасних технологій для підвищення ефективності формування, розвитку та реалізації професійного потенціалу органів управління.