Формування спроможності об’єднаних територіальних громад: кадровий аспект - Василюк, О. Д. (Ефективність державного управління, 2018)
Проаналізовано зміст і шляхи формування спроможності об’єднаних територіальних громад. Досліджено кореляцію змісту понять спроможності та суб’єктності об’єднаних територіальних громад. Запропоновано концептуальну модель кадрового забезпечення формування спроможності місцевого самоврядування на базовому рівні (громади) адміністративно-територіального устрою.