Комплексна експертиза публічних проектів в управлінні регіональним розвитком - Чернов, С. В. (Ефективність державного управління, 2018)
Проведено аналіз складових комплексної експертизи проектів в управлінні регіональним розвитком. Означено, з урахуванням концепції сталого розвитку, оцінку показників економічної, соціальної та екологічної ефективності інвестиційного проекту на різних стадіях його життєвого циклу. Обґрунтовано необхідність створення державного стандарту з проведення комплексної експертизи публічних проектів.